Specialty koffie

Specialty koffie is een steeds populairdere keuze geworden voor koffieliefhebbers over de hele wereld. Dit type koffie is gemaakt van de beste koffiebonen en wordt zorgvuldig geroosterd om een unieke smaak en aroma te creëren.

Ethiopische koffiebonen

Perfectly roasted

All coffees are roasted in the Netherlands by professional coffee roasters. This is how we get the best out of the coffee bean and bring a great taste experience to your home.

Delicious aroma

We offer coffee with authentic Ethiopian flavors and aromas. Our coffee is produced with love and passion for the real coffee lover.

Premium quality

We receive our coffee beans directly from our farmers. This way we can guarantee high quality coffee for a fair price. And that is what you will taste.

100% Arabica

The most delicious coffee is made from freshly ground 100% Arabica coffee beans. These are known for its natural sweet, sour and bitter aromas.

Specialty koffie

Specialty koffie voor de echte koffieliefhebbers

Een van de beste plekken om te beginnen met je reis naar specialty koffie is Bena Ethiopian Coffee. Wij als Ethiopische koffiebedrijf zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige koffie en gebruiken alleen de beste koffiebonen uit de regio Sidama. Onze koffie heeft een perfecte balans tussen zoetheid en zuurgraad, met tonen van bessen en citrusvruchten die je smaakpapillen zullen verleiden.

Maar wat maakt specialty koffie zo speciaal? Ten eerste zijn de bonen van hoge kwaliteit. Ze worden vaak met de hand geplukt en gesorteerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste bonen worden gebruikt. Vervolgens worden ze zorgvuldig geroosterd om de perfecte smaak te bereiken. Het resultaat is een kopje koffie dat rijk en complex is, met subtiele smaken en aroma’s die je niet kunt vinden in gewone koffie.

OUR COFFEE

BENA coffee is produced by our family farmers in Sidama and Yirgacheffe in Ethiopia. We receive our coffee beans directly from our farmers, so great taste experience and quality are guaranteed. This way, you are guaranteed to have high quality coffee beans with authentic Ethiopian flavors and aromas.

Proef de pure smaken van onze specialty koffiebonen

Specialty koffie is ook duurzamer dan gewone koffie. Omdat de bonen van hogere kwaliteit zijn, is er minder nodig om een smaakvolle kop koffie te maken. Bovendien is de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit beter voor de boeren die de bonen verbouwen, omdat ze hogere prijzen kunnen vragen voor hun producten.
Kortom, als je op zoek bent naar de beste koffie die er is, dan moet je zeker specialty koffie proberen. En als je het beste van het beste wilt, dan is Bena Ethiopian Coffee de perfecte keuze voor jou. Dus bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment van specialty koffie, inclusief Bena Ethiopian Coffee – een echte traktatie voor de smaakpapillen!

Get in touch

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee