Specialty koffie

Specialty koffie is een steeds populairdere keuze geworden voor koffieliefhebbers over de hele wereld. Dit type koffie is gemaakt van de beste koffiebonen en wordt zorgvuldig geroosterd om een unieke smaak en aroma te creëren.

Ethiopische koffiebonen

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Specialty koffie

Specialty koffie voor de echte koffieliefhebbers

Een van de beste plekken om te beginnen met je reis naar specialty koffie is Bena Ethiopian Coffee. Wij als Ethiopische koffiebedrijf zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige koffie en gebruiken alleen de beste koffiebonen uit de regio Sidama. Onze koffie heeft een perfecte balans tussen zoetheid en zuurgraad, met tonen van bessen en citrusvruchten die je smaakpapillen zullen verleiden.

Maar wat maakt specialty koffie zo speciaal? Ten eerste zijn de bonen van hoge kwaliteit. Ze worden vaak met de hand geplukt en gesorteerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste bonen worden gebruikt. Vervolgens worden ze zorgvuldig geroosterd om de perfecte smaak te bereiken. Het resultaat is een kopje koffie dat rijk en complex is, met subtiele smaken en aroma’s die je niet kunt vinden in gewone koffie.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Proef de pure smaken van onze specialty koffiebonen

Specialty koffie is ook duurzamer dan gewone koffie. Omdat de bonen van hogere kwaliteit zijn, is er minder nodig om een smaakvolle kop koffie te maken. Bovendien is de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit beter voor de boeren die de bonen verbouwen, omdat ze hogere prijzen kunnen vragen voor hun producten.
Kortom, als je op zoek bent naar de beste koffie die er is, dan moet je zeker specialty koffie proberen. En als je het beste van het beste wilt, dan is Bena Ethiopian Coffee de perfecte keuze voor jou. Dus bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment van specialty koffie, inclusief Bena Ethiopian Coffee – een echte traktatie voor de smaakpapillen!

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee