Koffie zakelijk bestellen

Bena Ethiopian Coffee wil bedrijven en particulieren kennis laten maken met koffie afkomstig uit Ethiopië: het land waar koffie oorspronkelijk vandaan komt. Zo willen wij de authentieke koffiebeleving van 100% arabica Ethiopische koffiebonen terugbrengen. Daarnaast brengen wij een stukje authenticiteit en een memorabele koffiebeleving bij de mensen thuis en op de werkvloer.

Ben je op zoek naar heerlijke koffiebonen voor op kantoor, jouw horecazaak, de sportkantine of voor tijdens een evenement? Bena Ethiopian Coffee levert hoge kwaliteit 100% Ethiopische arabica koffiebonen. Wij adviseren jou graag bij het kiezen van geschikte koffiebonen passend bij jouw werkomgeving.

It's time to celebrate..

Wij zijn een mooie samenwerking aangegaan met @facilenjoy. Bekend van hun easy to use volautomatische koffiemachines. Geschikt voor bedrijven, kantoren, universiteiten en horeca.
Om dit te vieren krijg je korting op de aanschaf van een koffiemachine bij aankoop van een jaarvoorraad vers geroosterde BENA koffie. Wees er snel bij, want de eerste 10 klanten krijgen wel 30% korting!!!

Net te laat? Niet getreurd, want ook jou kunnen we 15% korting geven op een FACILenjoy koffiemachine naar keuze. Daarnaast krijg je 6 kilo vers gebrandde BENA koffie zakken voor de aankoop van je machine kado.

Hier kan je onze volledige brochure bekijken.

Contact opnemen

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee