Verse koffiebonen

Ben je op zoek naar de beste en meest verse koffiebonen? Zoek niet verder! Bij ons kan je eenvoudig de hoogste kwaliteit verse koffiebonen aanschaffen 100% arabica.

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Proef de smaak van vers gebrande koffiebonen

Wij begrijpen dat voor veel koffieliefhebbers, de kwaliteit van de koffiebonen de sleutel is tot de perfecte kop koffie. Daarom hebben wij onze selectie van verse ethiopische koffiebonen samengesteld met alleen de beste en meest smaakvolle bonen die er te vinden zijn.
Onze verse koffiebonen zijn afkomstig van de beste koffieplantage in Ethiopie en worden door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en smaak. We bieden een breed scala aan bonen, variërend van mild tot sterk, zodat je altijd de perfecte koffie kunt bereiden naar jouw smaak.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

De lekkerste koffie begint bij verse koffiebonen

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om onze verse koffiebonen eenvoudig online te bestellen. Je kan ze direct bij ons kopen en wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk bij je thuis worden afgeleverd. Zo kan je snel genieten van de beste kwaliteit koffie in jouw eigen huis.
Of je nu een thuisbarista bent of een professional in de koffie-industrie, bij ons vind je altijd de hoogste kwaliteit en meest verse koffiebonen die er te vinden zijn. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil van onze verse koffiebonen!

verse koffiebonen

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee