Ontdek de heerlijke aroma's van onze verse koffie

Ben jij op zoek naar verse koffie? Bij ons vind je verse Ethiopische koffie met verschillende aroma's en smaken. Elke koffieboon heeft zijn eigen karakteristieke smaakprofiel en dat proef je terug in onze koffie. Onze koffiebonen zijn met zorg geselecteerd en gebrand om de smaak en aroma's optimaal te behouden. Of je nu houdt van een pittige koffie of juist van een milde koffie met subtiele tonen, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze Ethiopische koffie is afkomstig van hooggelegen gebieden waar de koffieplanten rustig groeien in de schaduw van bomen. Hierdoor ontwikkelt de koffieboon zich op natuurlijke wijze en krijgt deze zijn unieke smaak en aroma. Wij zijn er trots op dat wij deze koffie aan jou kunnen aanbieden en we weten zeker dat je zal genieten van onze heerlijke koffie.

Ethiopische koffiebonen

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Waarom kiezen voor onze verse Ethiopische koffie?

Wij bieden niet zomaar koffie aan, maar verse Ethiopische koffie van de hoogste kwaliteit. Onze koffiebonen worden met de hand geplukt en geselecteerd door ervaren koffieboeren. Daarna worden de bonen zorgvuldig gebrand om de smaak en aroma’s te optimaliseren. Door deze speciale aanpak, kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie met een uniek karakter.

Onze Ethiopische koffie is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook duurzaam geproduceerd. We vinden het belangrijk om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden en daarom werken we samen met koffieboeren die dezelfde visie delen. We zorgen voor een eerlijke prijs voor de boeren zodat zij kunnen blijven investeren in de kwaliteit van de koffie. Zo kan jij met een gerust hart genieten van onze koffie, wetende dat deze op verantwoorde wijze is geproduceerd.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Proef de pure smaak van verse Ethiopische koffie

Ben jij op zoek naar een koffie die écht naar koffie smaakt? Bij ons proef je de pure smaak van verse Ethiopische koffie zonder toevoegingen van kunstmatige smaakstoffen. Wij geloven in de kracht van koffie in zijn pure vorm en laten daarom de smaak van de bonen voor zich spreken. Onze koffie is afkomstig van boeren die met zorg en aandacht hun koffie verbouwen en dat proef je terug in de smaak.

Onze Ethiopische koffie is verkrijgbaar in verschillende smaken en aroma’s, dus er is voor iedereen wat wils. Van een pittige espresso tot een milde latte, met onze koffie kan je alle kanten op. Proef de pure smaak van onze verse Ethiopische koffie

Specialty koffie

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee