Zakelijke koffiemachines op maat: vind jouw ideale koffiemachine

Ben jij op zoek naar een zakelijke koffiemachine op maat? Bij ons kan je terecht voor verschillende soorten koffiemachines die passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een kleine koffiemachine zoekt voor jouw kantoor of een luxe espressomachine voor jouw horecabedrijf, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten koffiebonen en melkproducten. Wij zorgen ervoor dat jouw koffiemachine volledig wordt geïnstalleerd en onderhouden, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Vind jouw ideale koffiemachine bij ons en geniet van heerlijke koffie op de werkvloer.

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Specialty koffie

Particuliere koffiemachines: geniet thuis van heerlijke koffie

Wil jij thuis genieten van heerlijke koffie? Bij ons kan je ook terecht voor particuliere koffiemachines. Wij bieden verschillende soorten koffiemachines aan die perfect passen bij jouw thuisgebruik. Of je nu houdt van een verse kop filterkoffie of juist van een krachtige espresso, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze particuliere koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en bieden verschillende functies en mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende maalgraden en sterktes. Wij zorgen ervoor dat jouw koffiemachine volledig wordt geïnstalleerd en onderhouden, zodat jij altijd kunt genieten van heerlijke koffie thuis.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Koffiemachines zakelijk en particulier: ontdek ons assortiment

Ben jij op zoek naar een koffiemachine voor zowel zakelijk als particulier gebruik? Bij ons vind je een breed assortiment aan koffiemachines voor elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een compacte koffiemachine voor thuis of een uitgebreide espressomachine voor op de werkvloer, wij hebben een breed assortiment.

Onze koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en bieden verschillende functies en mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten koffiebonen en melkproducten. Wij zorgen ervoor dat jouw koffiemachine volledig wordt geïnstalleerd en onderhouden, zodat jij altijd kunt genieten van heerlijke koffie. Ontdek ons assortiment aan koffiemachines en vind de perfecte koffiemachine voor jouw behoeften.

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee