Vers gebrande koffiebonen kopen: ontdek onze smaken

Ben jij op zoek naar verse koffiebonen van hoge kwaliteit? Bij ons kan je terecht voor vers gebrande koffiebonen in verschillende smaken. Onze koffiebonen worden met zorg geselecteerd en gebrand om de smaak en aroma's optimaal te behouden. Zo kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie met een uniek karakter.

Wij bieden verschillende smaken en aroma's aan, zodat je de koffie kunt vinden die het beste bij jou past. Of je nu houdt van een pittige espresso of een milde cappuccino, met onze koffiebonen kan je alle kanten op. Koop onze verse koffiebonen en ontdek onze smaken.

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Koffiebonen kopen voor thuis: geniet van heerlijke koffie

Wil jij thuis genieten van heerlijke koffie? Bij ons kan je terecht voor koffiebonen van hoge kwaliteit die perfect passen bij thuisgebruik. Onze koffiebonen worden vers gebrand en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en aroma’s. Zo kan je altijd genieten van heerlijke koffie thuis.

Onze koffiebonen zijn van hoge kwaliteit en bieden een unieke smaakbeleving. Wij zorgen ervoor dat jouw koffiebonen snel en veilig worden geleverd, zodat jij altijd genoeg koffie in huis hebt. Koop onze koffiebonen voor thuis en geniet van heerlijke koffie.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Koffiebonen kopen voor op het werk: maak indruk op jouw collega's

Wil jij indruk maken op jouw collega’s met heerlijke koffie op het werk? Bij ons kan je terecht voor koffiebonen van hoge kwaliteit die perfect passen bij zakelijk gebruik. Onze koffiebonen worden vers gebrand en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en aroma’s. Zo kan je altijd genieten van heerlijke koffie op het werk.

Onze koffiebonen zijn van hoge kwaliteit en bieden een unieke smaakbeleving. Wij zorgen ervoor dat jouw koffiebonen snel en veilig worden geleverd, zodat jij altijd genoeg koffie op het werk hebt. Maak indruk op jouw collega’s met heerlijke koffie en koop onze koffiebonen voor op het werk.

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee