Zakelijke koffie op maat: bestel onze koffie in speciale tonnen

Ben jij op zoek naar koffie van hoge kwaliteit voor jouw zakelijke omgeving? Bij ons kan je onze heerlijke koffie zakelijk bestellen in speciale tonnen. Deze tonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je precies het aantal kilo's koffie kunt bestellen dat jij nodig hebt. Onze koffie is van hoge kwaliteit en wordt met zorg geselecteerd en gebrand.

Wij begrijpen dat ieder bedrijf unieke wensen heeft als het gaat om koffie. Daarom bieden wij verschillende smaken en aroma's aan, zodat je de koffie kunt vinden die het beste bij jouw bedrijf past. Bestel onze zakelijke koffie op maat en geniet van heerlijke koffie op de werkvloer.

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Zakelijke koffiemachines: maak indruk op jouw klanten en medewerkers

Wil jij indruk maken op jouw klanten en medewerkers? Dan is het aanschaffen van een zakelijke koffiemachine een goede keuze. Bij ons kan je verschillende zakelijke koffiemachines aanschaffen die passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Van compacte machines tot luxe espressomachines, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten koffiebonen en melkproducten. Maak indruk op jouw klanten en medewerkers met heerlijke koffie uit onze zakelijke koffiemachines.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Zakelijke koffie op locatie: wij regelen het voor jou

Organiseer jij een evenement of bijeenkomst op locatie? Dan kan je bij ons ook terecht voor zakelijke koffie op locatie. Wij leveren onze heerlijke koffie en bijbehorende apparatuur op locatie, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Onze koffie is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in speciale tonnen, zodat je altijd genoeg koffie hebt voor jouw evenement of bijeenkomst. Wij zorgen voor de benodigde apparatuur, zoals koffiemachines en kopjes. Zo kan jij je focussen op het organiseren van het evenement en kunnen jouw gasten genieten van heerlijke koffie op locatie.

Ethiopische koffiebonen

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee