Koffie bestellen

Ben je op zoek naar de beste specialty Ethiopische koffie om te bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan je als particulier of als bedrijf eenvoudig de lekkerste koffie bestellen, en wij leveren deze zelfs op locatie!

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Gemakkelijk koffie bestellen

Onze passie voor koffie begon met de ontdekking van de unieke smaak van Ethiopische koffie. Sindsdien zijn wij toegewijd om deze koffie van topkwaliteit beschikbaar te maken voor iedereen die er net zo van houdt als wij. Als resultaat hebben we een selectie gemaakt van alleen de beste specialty Ethiopische koffie die er te vinden is.
Wij begrijpen dat het bestellen van koffie een belangrijke beslissing is, of het nu voor uw ochtendritueel is of voor jouw bedrijf. Daarom staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste koffie voor jouw behoeften. En als je jouw bestelling hebt geplaatst, zorgen wij ervoor dat deze snel en veilig bij je wordt afgeleverd.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Geniet van de lekkerste koffie bij jou thuis, bestel nu!

Maar dat is niet alles! We bieden ook de mogelijkheid om onze specialty Ethiopische koffie op locatie te leveren. Of je nu een evenement organiseert, een vergadering bijwoont of gewoon jouw koffie op een andere locatie wilt hebben, wij zorgen ervoor dat je altijd de beste koffie kunt serveren.
Kortom, als je op zoek bent naar de beste specialty Ethiopische koffie om te bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel vandaag nog en ervaar de unieke smaak van onze koffie zelf!

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee