Ontdek de heerlijke smaak van onze goede koffiebonen

Ben jij op zoek naar koffiebonen van hoge kwaliteit? Bij ons vind je alleen de beste koffiebonen, geselecteerd op smaak en aroma. Wij bieden verse Ethiopische koffiebonen aan met verschillende smaken en aroma's, zodat jij de koffie kunt vinden die bij jou past. Onze koffiebonen worden met de hand geplukt en zorgvuldig gebrand om de smaak en aroma's te optimaliseren. Zo kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie met een unieke smaakbeleving.

Onze Ethiopische koffiebonen zijn afkomstig van boeren die met zorg en aandacht hun koffie verbouwen. Hierdoor krijgen de bonen hun karakteristieke smaak en aroma. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze koffiebonen en weten zeker dat jij zal genieten van onze goede koffiebonen.

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Waarom kiezen voor onze goede koffiebonen?

Wij geloven dat goede koffie begint bij de kwaliteit van de koffiebonen. Daarom bieden wij alleen de beste koffiebonen aan, met de hand geplukt en zorgvuldig gebrand. Onze Ethiopische koffiebonen zijn van hoge kwaliteit en worden op duurzame wijze geproduceerd. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de kwaliteit van de koffie én in de toekomst van de koffieboeren.

Bij ons kan je kiezen uit verschillende smaken en aroma’s, zodat je de koffie kunt vinden die het beste bij jou past. Of je nu houdt van een pittige espresso of een milde cappuccino, met onze koffiebonen kan je alle kanten op. Kies voor onze goede koffiebonen en geniet van een heerlijk kopje koffie.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Proef de pure smaak van onze verse Ethiopische koffiebonen

Ben jij op zoek naar de pure smaak van koffie? Bij ons kan je genieten van de pure smaak van verse Ethiopische koffiebonen. Onze koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand, zodat de smaak en aroma’s optimaal behouden blijven. Wij bieden verschillende smaken en aroma’s aan, zodat jij de koffie kunt vinden die het beste bij jou past.

Onze Ethiopische koffiebonen zijn afkomstig van boeren die met zorg en aandacht hun koffie verbouwen. Hierdoor krijgen de bonen hun karakteristieke smaak en aroma. Bij ons proef je de pure smaak van koffie zonder toevoegingen van kunstmatige smaakstoffen. Kies voor onze verse Ethiopische koffiebonen en geniet van de pure smaak van koffie.

Onze Ethiopische koffie is verkrijgbaar in verschillende smaken en aroma’s, dus er is voor iedereen wat wils. Van een pittige espresso tot een milde latte, met onze koffie kan je alle kanten op. Proef de pure smaak van onze verse Ethiopische koffie

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee