Ontdek de ongeëvenaarde smaak van 100% Arabica bonen

Als jij op zoek bent naar koffiebonen van hoge kwaliteit, dan zijn 100% Arabica bonen de beste keuze. Bij ons vind je alleen de allerbeste bonen. Onze Arabica bonen staan bekend om hun ongeëvenaarde smaak en aroma, die je het beste kunt proeven in een heerlijk vers gezette kop koffie.

Onze Arabica bonen worden zorgvuldig gebrand om de beste smaken en aroma's te behouden. Bovendien zijn onze bonen vers verpakt om hun versheid en kwaliteit te garanderen. Kies voor 100% Arabica bonen en ontdek de unieke smaakbeleving die alleen de beste bonen kunnen bieden.

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Ethiopische Arabica bonen: de perfecte keuze voor koffieliefhebbers

Ben jij een echte koffieliefhebber? Bij ons kan je terecht voor Ethiopische Arabica bonen van hoge kwaliteit. Onze bonen komen uit Ethiopië, het land waar koffie oorspronkelijk vandaan komt. Onze bonen worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand om de smaak en aroma’s optimaal te behouden.

Ethiopische Arabica bonen staan bekend om hun rijke smaak en aroma. Onze bonen bieden een unieke koffie-ervaring die je niet snel zult vergeten. Proef onze koffie gemaakt van Ethiopische Arabica bonen en ontdek de perfecte keuze voor koffieliefhebbers.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Maak de perfecte espresso met onze Arabica bonen

Als jij een espresso-liefhebber bent, dan zijn onze Arabica bonen de perfecte keuze. Onze bonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand om de beste espresso te maken. Door hun lage zuurgraad en rijke smaak, zijn onze bonen ideaal voor het maken van een perfecte espresso.

Onze Arabica bonen worden zorgvuldig gebrand om de beste smaken en aroma’s te behouden. Bovendien zijn onze bonen vers verpakt om hun versheid en kwaliteit te garanderen. Kies voor onze Arabica bonen en maak de perfecte espresso waar je van kunt genieten.

Specialty koffie

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee