100% Arabica koffiebonen

100% Arabica koffiebonen zijn een populair en geliefd product onder koffieliefhebbers over de hele wereld. Deze bonen zijn afkomstig van de Coffee arabica plant en worden beschouwd als de beste kwaliteit koffiebonen vanwege hun unieke smaakprofiel en aroma. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat 100% Arabica koffiebonen zijn, hoe ze worden geproduceerd en wat hun voordelen zijn.

100% Arabica koffiebonen

Perfect gebrand

Alle koffies worden in Nederland gebrand door professionele koffiebranderijen. Op deze manier halen wij het beste uit de koffieboon en brengen wij een optimale smaakbeleving bij jouw thuis.

Heerlijke aroma

Wij bieden koffie aan met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s. Onze koffie is geproduceerd met liefde en passie voor de échte koffieliefhebber.

Premium kwaliteit

Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs. En dat proef je...

100% Arabica

De lekkerste koffie wordt gemaakt van vers gemalen 100% arabica koffiebonen. Deze staan bekend om haar verfijnde zoetzure en bittere aroma’s.

Wat zijn 100% Arabica koffiebonen?

Arabica koffiebonen worden geteeld in verschillende regio’s over de hele wereld, waaronder Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Arabica koffieplanten groeien op hogere hoogtes en hebben een langere groeiperiode nodig dan Robusta koffieplanten, wat resulteert in een hogere kwaliteit van de bonen. 100% Arabica koffiebonen zijn bonen die uitsluitend zijn gemaakt van Arabica koffieplanten en niet zijn gemengd met andere soorten koffiebonen.

ONZE koffie

De BENA koffie wordt geproduceerd door onze familieboeren in Sidama en Yirgacheffe in Ethiopië. Wij ontvangen onze koffiebonen rechtstreeks van onze boeren, waardoor kwaliteit en smaakbeleving gewaarborgd blijven. Zo heb je gegarandeerd hoge kwaliteit koffiebonen met authentieke Ethiopische smaken en aroma’s in huis.

Wat zijn de voordelen van 100% Arabica koffiebonen?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het drinken van koffie gemaakt van 100% Arabica koffiebonen. Allereerst hebben deze bonen een unieke en rijke smaak die wordt beschouwd als superieur aan die van andere soorten koffiebonen. Dit komt door de hogere kwaliteit van de bonen en de zorgvuldige selectie en verwerking van de bessen. Arabica koffiebonen hebben ook een hoger aroma-gehalte en bevatten minder cafeïne dan andere soorten koffiebonen, wat bijdraagt aan de zachtheid van de smaak.

Bovendien hebben 100% Arabica koffiebonen verschillende gezondheidsvoordelen. Koffie gemaakt van deze bonen bevat antioxidanten die kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam en kan helpen bij het verminderen van het risico op bepaalde ziekten zoals diabetes, Alzheimer en Parkinson. Ook kan het drinken van koffie gemaakt van 100% Arabica koffiebonen helpen bij het verbeteren van de mentale helderheid en het stimuleren van de stofwisseling.

Neem contact op

Zakelijke contactformulier Bena Ethiopian Coffee